2 Ekim 2011 Pazar

ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA

MALZEMELER

1 KG BARBUNYA
1 ÇAY BARDAĞI ZAYTİNYAĞ
4 ORTA BOY DOMATES
1 ADET HAVUÇ
2 ORTA BOY SOĞAN
3 DİŞ SARIMSAK
1 TATLI KAŞIĞI ŞEKER
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
ÜZERİ İÇİN KIYILMIŞ MAYDONOZ

HAZIRLANIŞI

TENZEREMİZE ZEYTİNYAĞIMIZI KOYALIM İÇİNE YEMEKLİK DOĞRADIĞIMIZ SOĞANLARI ALIP KAVURMAYA BAŞLIYALIM
KAVURAN SOĞANLARA TAVLA ZARI BÜYÜKLÜĞÜNDE KESİLMİŞ HAVUÇLARIMIZI İLAVE EDEREK KAVURMAYA DEVAM EDELİM
RENDELENMİŞ DOMATESLERİ DE İLAVE EDEREK BİR TAŞIM PİŞİRELİM
DAHA SONRA İÇİNE AYIKLANMIŞ BARBUNYALARIMIZI TUZUMUZU VE ŞEKERİMİZE İLAVE EDİP SADECE DOMATESİN SUYUNDA BARBUNYALARI PİŞİRELİM
PİŞEN BARBUNYALARI KIYILMIŞ MAYDONOZ İLE SERVİS EDELİM....


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...