29 Ekim 2011 Cumartesi

MANDALİNA SOSLU ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ


MALZEMELER

1 ADET LİMON SUYU
2 ADET MANDALİNA SUYU
2 BÜYÜK BAŞ KEREVİZ
2 ADET HAVUÇ
2 ADET PATATES
2 ADET SOĞAN
YARIM ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞ
1TATLI KAŞIĞI ŞEKER
YETERİ KADAR TUZ

HAZIRLANIŞI
SOĞANLARI TENCERENN DİBİNE HALKA HALKA DOĞRAYALIM
ARDINDAN PATATESLERİDE UZUN HALKALAR HALİNDE SOĞANLARIN ÜZERİNE DİLİMLEYELİM
EN ÜSTE İÇİNİ OYUP HAVUÇ GEÇİRDİĞİMİZ KEREVİZLERİ DE DİLİM DİLİM KESİP PATATESLERİN ÜSTÜNE DİZELİM

LİMON VE MANDALİNA SUYUNU SIKIP KEREVİZLERİN ÜZERİNE GEZDİRELİM ARDINDAN ŞEKER VE TUZU DA GEZDİRELİM

BİR MİKTAR SICAK SU İLAVE EDİP BÜTÜN HARÇ YUMUŞAYANA DEK PİŞİRELİM

PİŞEN KEREVİZLERİ SERVİS TABAĞINA ALIP ÜZERİNE ZEYTİNYAĞI GEZDİRİP SERVİS EDELİM

                                                AFİYET      OLSUN :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...