Malzemeler
- 1 KG TAZE FASÜLYE
- 2 ORTA BOY SOĞAN
- 2 ADET ETLİ KIRMIZI BİBER
- YARIM ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞ
- 4 ORTA BOY DOMATES
- 1 TATLI KAŞIĞI TUZ
- 1 TATLI KAŞIĞI TOZ ŞEKER
Hazırlanışı
- TENCEREMİZE ZEYTİNYAĞIMIZI KOYALIM İÇİNE YEMEKLİK DOĞRADIĞIMIZ SOĞANLARI EKLEYİP KAVURALIM
- TAVLA ZARI BÜYÜKLÜĞÜNDE UFAK UFAK DOĞRADIĞIMIZ KIRMIZI BİBERİMİZİDE EKLEYİP KAVURMA İŞLEMİNE DEVAM EDELİM
- DOMATESLERİMİZİ İSTER RONDADAN,İSTER RENDEYLE,İSTERSENİZ KÜP KÜP DOĞRAYIP KAVURMA İŞLEMİNE DEVAM EDİN
- DOMATES SUYUNU SALINCA FASÜLYELERİMİZİ EKLEYİP FASÜLYELERİMİZİN RENGİ SARARANA KADAR KAVURALIM.EN SON TUZUMUZU VE ŞEKERİMİZİ EKLEYEREK PİŞMEYE BIRAKALIM.PİŞEN FASÜLYEMİZİ BİR GECE DİNLENDİRELİM.
- SERVİS TABAĞINA ALIP SERVİSE HAZIR HALE GETİRELİM
- AFİYET OLSUN...
BEN SERVİSE SUNACAĞIM FASÜLYEMİN ÜZERİNE TEKRAR ZEYTİNYAĞI GEZDİRİYORUM YERKEN TADINA DOYUM OLMUYOR MUTLAKA DENEMELİSİNİZ ÇOK GÜZEL OLUYOR.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder