28 Eylül 2011 Çarşamba

ÇİKOLATALI TRUFFLE




Malzemeler

  • 2 PAKET BATON KEK (KAKAOLU DANKEK KULLANDIM)
  • 2 KUTU KREMA
  • 2 PAKET 80 GR LIK BİTTER ÇİKOLATA
  • SÜSLEMEK İÇİN KAKAO HİNDİSTAN CEVİZİ TOZ FINDIK,YEŞİL FISTIK(İSTEĞE BAĞLI)
  • 1 TATLI KAŞIĞI GRANÜL KAHVE

Hazırlanışı

  • KREMAYI OCAKTAELİ YAKMAYACAK ISIDA ,KENARLARI HAFİF KÖPÜK OLUNCAYA KADAR ISITALIM.İÇİNE BİTTER ÇİKOLATALARIMIZI KIRARAK İLAVE EDELİM VE ÇİKOLATALAR KREMA İÇİNDE ERİYENE KADAR KARIŞTIRALIM VE İÇİNE GRANÜL KAHVEMİZİ İLAVE EDELİM.CAM BİR KASENİN İÇİNDE KEKLERİMİZ UNUFAK OLACAK ŞEKİLDE UFALIYALIM.KREMA KARIŞIMINI KEKİMİZE BOCA EDELİM VE SPATULA YARDIMI İLE KARIŞTIRALIM.BU KARIŞIMI ODA SICAKLIĞINDA SOĞUTALIM.SOĞUYAN HARCI BUZDOLABINDA EN AZ 6 SAAT BEKLETELİM.SOĞUYAN HARCI BİR TATLI KAŞIĞI YARDIMIYLA CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR KOPARARAK ELİMİZDE YUVARLAYALIM.ARZU EDİLİRSE FISTIK KAKAO HİNDİSTAN CEVİZİ VS.BULAYIP YAĞLI KAĞIT VEYA KÜÇÜK TRUF KAĞITLARINA YERLEŞTİRELİM.TRUFLARIMIZ SERVİSE HAZIR... AFİYET OLSUN
ÇİKOLATA SEVERLER İÇİN HARİKA BİR İKRAMLIK....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...