19 Eylül 2011 Pazartesi

PİZZA BÖREK

Malzemeler

  • 3 ADET YUFKA
  • 300 GR SUCUK
  • 1 ADET DOMATES
  • 200 GR KAŞAR PEYNİR
  • 1 TATLI KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
  • ARZU EDİLİRSE MANTAR,SİVRİ BİBER,ZEYTİN TANELERİ
  • ÜZERİ İÇİN YUMURTA SARISI

Hazırlanışı

  • YUFKALARI DÖRDE BÖLELİM,BÖLDUĞUMUZ YUFKA PARÇALARINA SULANDIRDIĞIMIZ SALÇAMIZI SÜRELİM.SIRASIYLA SUCUĞU,DOMATESİ VE DİĞER SEBZELERİ EKLEYELİM.ENSON KAŞAR PEYNİRİ SERPTİKTEN SONRA YUFKAMIZI GÜL ŞEKLİ VEREREK YUMURTA SARIMIZI SÜRELİM.ÖNCEDEN 180 DRECEDE ISITTIĞIMIZ FIRINIMIZDA YAKLAŞIK 30 DK ALTI VE ÜSTÜ KIZARANA KADAR PİŞİRELİM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...