23 Kasım 2011 Çarşamba

AYVA TATLISI


MALZEMELER

4 ADET AYVA
16 YEMEK KAŞIĞI ŞEKER
SU

ÜZERİ İÇİN

TAZE KAYMAK

HAZIRLANIŞI

YAYVAN BİR TENCERENİN İÇİNE KABUKLARINI SOYDUKTAN SONRA İKİ YE BÖLDÜĞÜMÜZ ÇEKİRDEKLERİNİ TEMİZLEDİĞİMİZ AYVALARI İÇ KISIMLARI YUKARIDA KALICAK ŞEKİLDE DİZELİM

HER AYVA YARIMINA 2 YEMEK KAŞIĞI TOZ ŞEKERİ KOYALIM

AYVALARIN YARISINA KADAR SICAK SU İLAVE EDİP AYVA ÇEKİRDEKLERİNİ DE SUYUN İÇİNE İLAVE EDELİM

AYVALARI YAKLAŞIK 1 SAAT KADAR İYİCE YUMUŞAYANA KADAR PİŞİRELİM

PİŞEN AYVALARI SERVİS TABAĞINA ALIP SOĞUTUP ÜZERİNE TAZE KAYMAK KOYUP SERVİSE HAZIR HALE GETİRELİM

BEN ÜZERİ İÇİN KAYMAK VE FRENK ÜZÜMÜ KULLANDIM.FRENK ÜZÜMÜ ÖZELLİKLE MİGRASTA DONDURULMUŞ HALİYLE SATILMAKTADIR.HERKEZİN ALABİLECEĞİ MAKUL BİR FİYATTADIR :) BİZ BU SUNUMLA ÇOK BEĞENDİK VE DE ÇOĞUNU TÜKETTİK AYVA TATLISININ UMARIM SİZLERDE BEĞENİP BU TATLIYI DENERSİNİZ....

2 yorum:

  1. merhabalaar:)
    ne hoş ne hünerli bir sayfa bu böyle:)
    emeklerinize sağlık..
    seve seve izleyiciniz oldum hemen...
    bende sizi bekliyorum sayfama..
    kucak dolusu sevgilerimle..
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beni çok memnun ettiniz çok teşekkür ederim bende sizi izlemeye alacağım :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...