MALZEMELER
2 KG BAL KABAĞI
3 SU BARDAĞI ŞEKER
ÜZERİ İÇİN
BOL CEVİZ İÇİ
KAYMAK
HAZIRLANIŞI
KABUKLARINI SOYDUĞUMUZ KABAKLARI KÜP KÜP DİLİMLER HALİNDE DOĞRUYORUZ
KABAKLARI TENCEREYE ALIP ÜZERİNİ ÖRTECEK BİÇİMDE ŞEKERİMİZİ DÖKÜYORUZ
OCAKTA İL SEFERDE ORTA ATEŞTE ŞEKER VE KABAK ÖZLEŞİP SU SALMASINI BEKLİYORUZ
ŞEKER ERİYİNCE OCAĞI KISIK ATEŞE ALIP KABAKLAR YUMUŞAYANA DEK PİŞİRİYORUZ.
PİŞEN TATLIMIZI KAYMAK VE CEVİZ KIRIĞIYLA SÜZLÜYORUZ
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder