Malzemeler
- 250 GR MARGARİN
- 1 ÇAY BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
- 1 FİNCAN SIVI YAĞ
- 1SU BARDAĞI İRİ DÖVÜLMÜŞ CEVİZ
- 1 PAKET VANİLYA
- ALDIĞI KADAR UN
Hazırlanışı
- MARGARİN,SIVIYAĞ VE PUDRA ŞEKERİNİ KREMA KIVAMINA GELENE KADAR KARIŞTIRIYORUZ
- DAHA SONRA UNUMUZU,KABARTMA TOZUNU VE VANİLYAYI EKLEYEREK YOĞURUYORUZ
- HAMUR KIVAMA GELİNCE İÇİNE CEVİZLERİMİZİ EKLEYİP HAMURUMUZU TOPARLIYORUZ
- HAMURDAN CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR KOPARIP YUVARLAYARAK FIRIN TEPSİMİZE SIRALIYORUZ
- 170 DERECE FIRINDA YAKLAŞIK 30 DK PİŞİRİYORUZ
- PİŞEN KURABİYELERİMİZİN ÜZERİNE PUDRA ŞEKERİ TOZ CEVİZ SERPİP SERVİS EDİYORUZ.
- AFİYET OLSUN...
AĞIZDA DAĞILAN KIYIR KIYIR MUHTEŞEM BİR TAD CEVİZLİ UN KURABİYESİ MUTLAKA DENEYİN :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder