25 Aralık 2011 Pazar

TAVUKGÖĞSÜ


BU YAYINLADIĞIM TARİF İÇİNDE TAVUĞUN GERÇEK GÖĞÜS ETİ OLMAYAN TARİFİDİR BİZ BU HALİNİ ÇOK SEVİYORUZ.ORJİNALİNİ DE YAPIP YAYINLAYACAĞIM YAKINDA AMA ÇOK MERAK EDİP TATMAK İSTERSENİZ ORJİNAL TAVUK GÖĞSÜNÜ EN GÜZEL YAPAN MEKAN ''ÖZSÜT''TÜR :)) YAPIP DENEYEN HERKEZE AFİYET OLSUN :))

MALZEMELER

5 SU BARDAĞI SÜT
4 TEPELEME YEMEK KAŞIĞI UN
1 SU BARDAĞI ŞEKER
1 YEMEK KAŞIĞI DAMLA SAKIZI MACUNU (ARZUYA GÖRE KOYMAYABİLİRSİNİZ)
125GR MARGARİN
1 PAKET VANİLYA

SÜSLEMEK İÇİN
TARÇIN VE DAMLA ÇİKOLATA

YAPILIŞI

MARGARİNİ TENCEREDE ERİTELİM
UNU EKLEYİP UNUN KOKUSU ÇIKANA KADAR YAĞDA DÖNDÜRELİM
SÜTÜ YAVAŞ YAVAŞ EKLEYİP ŞEKERİDE İLAVE EDİP KARIŞTIRALIM
KARIŞIM GÖZ GÖZ KAYNAYINCA İÇİNE DAMLA SAKIZI MACUNUNU VEYA VANİLYAYI EKLEYİP KARIŞTIRALI VE OCAĞIN ALTINI KAPATALIM
KARIŞIMI DİKDÖRTGEN BİR BORCAMA DÖKÜP EN AZ 6 SAAT DOLAPTA BEKLETELİM
SOĞUYAN TATLIMIZI DİLİMLEYİP SERVİS TABAĞINA ALALIM
ÜZERİNİ TARÇIN VE DAMLA ÇİKOLATAYLA SÜSLEYİP SERVİS EDELİM

BU ARADA KARIŞIM KAYNARKEN MUTLAK BİR ŞEKİLDE TOPAKLANACAKTIR.BLENDIR VEYA MİKSER KULLANMANIZI TAVSİYE EDERİM...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...