15 Aralık 2011 Perşembe

PEYNİR VE MANTAR SOSLU TAVUK BAGET




MALZEMELER

6 ADET TAVUK BAGET
100 GR İZMİR TULUMU
200 GR MANTAR
TAZE KEKİK
TAZE BİBERİYE
TAZE ÇEKİLMİŞ KARABİBER
1 ÇAY BARDAĞI SÜT
2 DİŞ SARIMSAK
TAVUKLARI KIZARTMAK İÇİNKULLANILAN BAHARATLAR
TUZ ,KARABİBER,KIRMIZI TOZ BİBER
BİRAZ ZEYTİNYAĞ
HAZIRLANIŞI
TAVUKLARI BİRAZ HAŞLAYIP,TAVAYA ALALIM
BAHARATLARI EKLEYİP GÜZELCE KIZARTALIM

SOSU HAZIRLAMAK İÇİN AYRI BİR TENCEREYE BİRAZ ZEYTİNYAĞ KOYALIM
SARIMSAKLARI VE MANTARLARI İNCE İNCE KIYIP KAVURMAYA BAŞLAYALIM
KAVRULAN MANTARLARA TAZE BAHARATLARI EKLİYELİM.
SÜTÜ EKLEYİP BİR TAŞIM KAYNATTIKTAN SONRA PEYNİRİ EKLEYELİM SOSUMUZU HAZIR HALE GETİRELİM

SERVİS TABAĞINA TAVUKLARI ALALIM
ÜZERİNE PİŞEN SOSUMUZDAN GEZDİRİP TAZE KEKİKLE SÜSLEYİP SERVİS EDELİM
AFİYET OLSUN :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...