15 Aralık 2011 Perşembe
ZEYTİNYAĞLI HAVUÇ
MALZEMELER
6 ADET HAVUÇ
2-3 DİŞ SARIMSAK
YETERİ KADAR TUZ
BİR TUTAM ŞEKER
ZEYTİNYAĞ
1 ÇAY BARDAĞI SU
HAZIRLANIŞI
HAVUÇLARI SOYUP HALKA HALKA DOĞRAYALIM
TENCERİMİZE ZYTİNYAĞINI KOYUP HAVUÇLARI DA TENCEREYE ALIP KAVURMAYA BAŞLAYALIM
UFAK UFAK DOĞRADIĞIMIZ SARIMSAKLARI DA EKLEYELİM
KAVURMA İŞLEMİNE DEVAM EDELİM
HAVUÇLAR YUMUŞAMAYA BAŞLAYINCA SUYU TUZU ŞEKERİ KOYUP PİŞİRLERİM
PİŞEN HAVUÇLARI SOĞUTUP SERVİS TABAĞINA ALIP DİLEDİĞİMİZ GİBİ SERVİS EDELİM
BEN YOĞURT VE FRENK MAYDONOZUYLA SERVİS ETTİM AMA SİZ DİLEDİĞİNİZ GİBİ SUNUM YAPABİLİRSİNİZ
AFİYET OLSUN :)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder