23 Kasım 2011 Çarşamba
AYVA TATLISI
MALZEMELER
4 ADET AYVA
16 YEMEK KAŞIĞI ŞEKER
SU
ÜZERİ İÇİN
TAZE KAYMAK
HAZIRLANIŞI
YAYVAN BİR TENCERENİN İÇİNE KABUKLARINI SOYDUKTAN SONRA İKİ YE BÖLDÜĞÜMÜZ ÇEKİRDEKLERİNİ TEMİZLEDİĞİMİZ AYVALARI İÇ KISIMLARI YUKARIDA KALICAK ŞEKİLDE DİZELİM
HER AYVA YARIMINA 2 YEMEK KAŞIĞI TOZ ŞEKERİ KOYALIM
AYVALARIN YARISINA KADAR SICAK SU İLAVE EDİP AYVA ÇEKİRDEKLERİNİ DE SUYUN İÇİNE İLAVE EDELİM
AYVALARI YAKLAŞIK 1 SAAT KADAR İYİCE YUMUŞAYANA KADAR PİŞİRELİM
PİŞEN AYVALARI SERVİS TABAĞINA ALIP SOĞUTUP ÜZERİNE TAZE KAYMAK KOYUP SERVİSE HAZIR HALE GETİRELİM
BEN ÜZERİ İÇİN KAYMAK VE FRENK ÜZÜMÜ KULLANDIM.FRENK ÜZÜMÜ ÖZELLİKLE MİGRASTA DONDURULMUŞ HALİYLE SATILMAKTADIR.HERKEZİN ALABİLECEĞİ MAKUL BİR FİYATTADIR :) BİZ BU SUNUMLA ÇOK BEĞENDİK VE DE ÇOĞUNU TÜKETTİK AYVA TATLISININ UMARIM SİZLERDE BEĞENİP BU TATLIYI DENERSİNİZ....
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
merhabalaar:)
YanıtlaSilne hoş ne hünerli bir sayfa bu böyle:)
emeklerinize sağlık..
seve seve izleyiciniz oldum hemen...
bende sizi bekliyorum sayfama..
kucak dolusu sevgilerimle..
:)
beni çok memnun ettiniz çok teşekkür ederim bende sizi izlemeye alacağım :))
Sil